Friday, August 19, 2011

Liviu - "4 zile langa Michael"

De ceva timp ii pun intrebari lui Liviu despre cum a fost intalnirea cu Michael din 1996. Cu acceptul lui o sa postez tot ce-mi va scrie. Mentionez ca Liviu a fost pe tot parcursul sederii lui Michael la Bucuresti garda lui de corp din partea organizatorilor romani.

"In general avea un tonus bun, insa inainte de concert intra intr-o tensiune pentru ca isi dorea ca totul sa iasa perfect. Dupa concert se citea pe fata lui oboseala, un concert il marca fizic si psihic si avea nevoie de cateva zile pentru recuperare.
 
Nu am informatii legate de fani, insa lui Michael incepuse sa ii placa Romania. Admira Casa Poporului si Palatul de la Snagov. Si ii placeau oamenii de aici pentru ca erau calzi si prietenosi.
 
S-a intalnit cu un tip care cica era presedintele fun clubului MJ din Romania. Voia cu tot dinandinsul un autograf si atat s-a agitat ca sa se faca remarcat ca pana la urma la poftit in masina si i-a semnat pe o fotografie cu care venise tipul.
 
Remarci despre fete sau despre fani nu cunosc. Nu se comporta ca noi baietii, in sensul ca nu comenta faze de genul "uite ce tipa tare" sau "ce buna este". Eu cu Wayne, bodyguardul lui mai comentam in lift, insa el se limita doar sa chicoteasca la auzul cuvintelor noastre.
 
In general in prezenta oamenilor necunoscuti era timid. Ii lua ceva timp pana intra in atmosfera. Cel mai bine se simtea in preajma copiilor, si el fiind un copil in trup de barbat. "
 
 
 

 


 
 MULTUMIM MULT, YANA!:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...