Friday, March 9, 2012

TARABORELLI INTERVIEW



http://www.mjpassion.ro/wordpress/
MJPassion.ro are onoarea de a va prezenta un interviu in exclusivitate cu cel supranumit “biograful lui Michael Jackson“.
Cu prilejul aniversarii a cinci ani deMJPassion.roJ. Randy Taraborrelli, autorul best seller-ului “Michael Jackson - The Magic and the Madness” a avut amabilitatea de a oferii in exclusivitate un interviu pentru MJPassion.ro, interviu pe care astazi, la ceas aniversar as dori sa-l impartasesc cu cititorii fideli ai site-ului:
MJP: Ai scris biografiile unora dintre cele mai faimoase personae din lume: Diana Ross, Madonna, Elizabeth Taylor, Princess Diana, Michael Jackson, etc, care dintre aceste biografii a fost cel mai greu de scris si care este preferata ta?
JRT: Fiecare carte este o provocare, asa ca, nu pot spune ca una a fost mai greu de scris decat alta. Cartea mea preferata este cea-a de-a treia, cea in care am scris despre Diana Ross si care se numeste “Diana Ross - A Biography”. Este personajul pentru care am cea mai mare admiratie sic red ca acea carte imi reprezinta cel mai bine munca mea.
MJP: “Michael Jackson - The Magic and the Madness” este fara indoiala cea mai completa si interesanta biografie scrisa vreodata despre Michael Jackson. Multi au spus, dupa ce au citit-o, ca este scrisa de Michael Jackson insusi; ca Michael ti-a dictat intreaga poveste, asta deoarece tu spui lucruri pe care el nu le-ar fi putut spune niciodata in public, ce crezi despre acest lucru?
JRT: Iti poti spune ca Michael a fost foarte folositor la scrierea cartii originale din 1991 si da sunt anumite lucruri pe care si-a dorit sa le ating si de aceea am evidentiat aceste lucruri pentru el. Si desigur, l-am intervievat de mai multe ori in decursul anilor, astfel incat sa puteti vedea si punctul  sau de vedere in carte.
MJP: A citit vreodata Michael cartea ta? Ai discutat vreodata cu el despre carte?
JRT: Michael mi-a spus ca nu a citit efectiv cartea insa si-a pus secretarul sa citeasca cartea si sa inregistreze pe caseta lectura – asta inainte de aparitia audio book-urilor! – apoi a luat casetele si le-a ascultat in timpul calatoriilor sale. In acest fel a citit el cartea. Mi-a spus ca este foarte multumit de intreaga carte, exceptie facand referirile mele la operatiile sale estetice, lucru despre care a spus ca nu era necesar sa scriu. Desigur, am inteles in totalitate acest lucru.
MJP: De ce crezi ca oamneii sunt atat de fascinati de subiectul Michael Jackson?
JRT: Desigur, muzica, arta si show-urile sale sunt responsabile in mare masura de aceasta fascinatie, dar de asemenea, cred eu, oamenii erau interesati de persoana ce se afla in spatele tuturor acelor efecte de fum si oglinzi, iar el era un om bun. De aceea el era o persoana caruia ii pasa de ceilalti.
MJP: Ai vre-o amintire legata de Michael, amintire pe care nu ai avut sansa sa o spui?
JRT: Am foarte multe… poate intr-o zi voi scrie o carte despre viata si experientele mele si atunci voi impartasi toate acele amintiri.
MJP: In cartea ta acorzi un spatiu generos relatiei dintre Michael si Lisa Marie, spui lucruri interesante si vorbesti despre o relatie foarte romantica. Crezi ca Lisa a fost cu adevarat iubirea vietii sale?
JRT: Cred. Ceea ce iti pot spune este ca asta mi-a spus MJ, si il cred.
MJP: Cum crezi ca ar fi aratat viata si cariera lui Michael Jackson daca nu ar fi murit pe 25 iunie 2009?
JRT: Multe momente marete. Multe momente teribile. Cativa ani de lucruri interesante… este foarte trist.
MJP: Cand ai vorbit ultima data cu Michael?
JRT: Cred ca a fost cu un an inainte de a muri, la telefon, a fost foarte scurt. Insa parea bine, sanatos si fericit.
MJP: Stiu ca esti un mare fan Dianna Ross si ca l-ai cunoscut pe Michael datorita ei, cum a fost?
JRT: Eram amandoi foarte mici. Eram impreuna cu Fan Clubul Diana Ross and the Supremes in Philadelphia PA iar cei de la Jackson 5 sustineau prima lor aparitie ca artisti Motown la Philadelphia Convention Center. Dianna Ross ma sunat si ma invitat impreuna cu familia la spectacol. Am fost,  iar spectacolul a fost extraordinar! Dupa aceea, am mers in backstage si i-am cunoscut pe baieti. Eram cu totii foarte, foarte tineri.
MJP: In testamentul sau Michael a numit-o pe Dianna Ross ca si al doilea posibil tutore pentru copii sai. Din punctul meu de vedere, Michael si-a lasat cea mai de pret posesiune din viata sa Dianei – proprii copii; o dovada extraordinara de dragoste si respect pentru ea. Cum a primit acest lucru Diana? A fost foarte discreta in aceasta privinta.
JRT: Intotdeauna la iubit [Diana] si niciodata nu a vorbit in public despre el fara permisiuena lui, el stia ca poate avea incredere in ea. Chiar si astazi nu o vezi mergand pe la televiziuni si vorbind despre Michael.
Intotdeauna
 [Michael] a avut un respect deosebit pentru felul in care ea si-a crescut cei cinci copii; niciunul dintre ei nu a avut vreodata probleme. Asa ca acesta este unul dintre motivele pentru care a ales-o ca si a doua persoana care ar putea fi tutorele copiilor sai.
MJP: Vorbind de copii lui Michal; s-au scris mii de articole si sute de zvonuri au circulat despre acestia, dar fara indoiala Prince, Paris si Blanket sunt copii lui, creatia lui, urmasii lui. Ei sunt cei care au misiunea de a duce mesajul si munca sa caritabila mai departe. Cum ii vezi peste 10 ani?
JRT: Ii vad pe toti in show business. Pun pariu ca Paris va fi actrita iar cei doi Prince vor fi in spatele scenei intr-un anumit fel, producatori sau regizori. Cred ca vor avea o viata buna si frumoasa, si intotdeauna le va lipsi tatal lor.
MJP: Cariera si viata lui Michael a fost cu urcusuri si coborasuri, insa in anul 2000 totul s-a schimbat. Din 2000 viata sa a luat o traiectorie descendenta, ce crezi ca s-a intamplat de fapt acolo?
JRT: Ei bine, putin dupa anul 2000 lucrurile au inceput sa sa se strice, iar vina ii apartine lui Martin Basir. MJ a avut incredere in el, si am vazut cu totii cum a decurs totul. Dupa acel documentar lucrurile rele au inceput sa vina unul dupa altul… Dar cred ca lucrurile ar fi avut o intorsatura buna o data cu This Is It, chiar cred asta. Daca Michael ar fi avut aceasta sansa, si-ar fi revendicat locul sau de drept in mintea si inima celor care au avut indoieli in privinta sa. Fanii, desigur, i-au ramas aproape la bine si la greu iar el le era recunoscator pentru asta.
MJP: Visul lui Michael a fost acela de a schimba lumea, de a face din aceasta un loc mai bun pentru generatiile viitoare, pentru copii nostrii, pentru noi… Ce crezi, a reusit asta?
JRT: In felul lui da, desigur. Visul lui Michael a fost acela ca fiecare persoana sa contribuie la asta. Cu totii putem face multe lucruri, cu totii putem contribui intr-un fel – incepand cu cateva schimbari in propriul nostru comportament si in modul in care ii tratam pe ceilalti. Mare partea din filozofia sa este in muzica sa, desigur. Tot ceea ce avem de facut este sa o ascultam.
MJP: Stiu ca acum pregatesti lansarea unei noi carti biografice despre familia Kennedy: “After Camelot - A PERSONAL HISTORY OF THE KENNEDY FAMILY” cat de grea este munca la o astfel de biografie? Cum este sa scri despre acesti oamnei extraordinari? Oamnei care au schimbat lumea, au schimbat istoria?
JRT: Aceasta este cea mai dificil de scris carte a mea deoarece sunt foarte multe personaje – multi, multi oamnei care au avut un rol in istorie in felul lor. Este o foarte mare responsabilitate. Sper sa reusesc sa o vad dusa la bun sfarsit. O sa vedem ce vor crede oamneii atunci cand cartea va fi lansata, in aprilie 2012.
MJPassio.ro doreste sa-i multumeasca lui J. Randy Taraborrelli pentru amabilitatea sa de a sta de vorba cu MJPassion.ro si de a-si  impartasii  amintirile sale despre Michael Jackson fanilor Regelui Pop din Romania.
De asemenea puteti citi interviul exclusiv oferit de catre J. Randy Taraborrellipentru MJPassion.ro si in cel mai nou numar al revistei ICONIC Magazine.
Sursa: MJPassion.ro




Vad ca fanii   nu au fost multumiti de publicarea interviului in revista...se intrebau, pe facebook, daca urmeaza cumva Diane Dimond
http://mjvibe.com/statement/




http://www.king-of-shop.com/shop/products-page/iconic/issue-6-to-love-honor-and-terrify/


nu stiu ce sa mai zic de Taraborelli asta...sincer

3 comments:

Al said...

ia te uita, bravo lui pt ca a reusit sa ii ia interviu
ei lasa ca nu a muscat, a raspuns la niste intrebari, nu l-a vb de rau pe Michael

miky said...

ASA E..DAR VEZI CA FANII NU UITA..CA EL A ZIS ACOLO CA ARE NISTE INDOIELI..P+LUS POVESTEA CU LISA PE CARE NIMENI NU O MAI CREDE

DACA AR FI SA IL CREDEM PE CASCIO, AR TREBUI SA NE GANDIM LA ALBUM SI LA TOATE ACE4LE MELODII,,NELANSATE"

Al said...

stiu, m-am referit numai la acest interviu, ca nenea a spus tampenii in alte ocazii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...