Monday, June 25, 2012

3 ani de la moartea lui Michael Jackson


Au trecut trei ani de la disparitia celui mai mare entertainer pe care scena l-a cunoscut vreodata. Michael Jackson si-a dedicat viata publicului, e randul nostru sa il onoram, ascultandu-i muzica in continuare.
 
Daca fanii ar alege ce ar trebui sa scrie pe piata funerara a lui Michael Jackson, ar fi "1958 - Forever" pentru ca muzica, showurile si tot ceea ce a facut in timpul vietii sale va ramane ca o dovada a inceputurilor industriei muzicale. Omul care a raspandit videoclipurile, making-of-urile, showurile complexe, Moonwalk-ul, Robot-ul, artistul pentru care MTV-ul si-a facut aparitia si a inceput sa difuzeze clipuri.
A facut atat de multe lucruri care au marcat muzica incat nu ne-ar ajunge o saptamana sa scriem despre asta asa ca va propunem sa ascultam o piesa care a fost relevanta dintotdeauna: They Don't Care About Us!
Exista multe lucruri care il fac pe Michael Jackson unic insa cel mai important e faptul ca ceea ce a facut el nu are varsta, muzica lui este la fel de relevanta si azi, dansurile si costumele sale nu se invechesc, videoclipurile sunt mai spectaculoase decat orice altceva vedem acum pe YouTube.
Au trecut trei ani de la disparitia misterioasa a lui Michael Jackson, s-au intamplat atat de multe in industria muzicala incat nu a mai ramas timp sa ne amintim de "Thriller" insa vedem jacheta rosie identica in multe showuri mari, in fiecare luna: de la Chris Brown la Usher, Rihanna, Kanye West si la generatia noua: Rita Ora, Lana del Rey sau Jessie J. will.i.am a executat moonwalk-ul in timp ce ducea torta olimpica. Iar astea sunt numai doua exemple ca MJ ramane intre noi. A influentat muzica inca din anii '80 si inca o face.

1 comment:

Al said...

da, frumos, insa in loc de videoclipuri sunt ´´short films´´ :), disparitia lui ne este misterioasa, stim ce s-a intamplat, nu stim insa cine a fost in spatele a tot ce s-a intamplat si MTV-ul era deja aparut , dar nu difuza muzica oamenilor de culoare :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...