Monday, June 25, 2012

La Toya, sora lui Michael Jackson: «Lăcomia şi doar lăcomia a fost cauza morţii sale»


Michael  Jackson
Michael Jackson
Astăzi se împlinesc trei ani de la moartea lui Michael Jackson,  decedat din cauza unei supradoze de propofol, substanţă pe care megastarul o folosea pentru a adormi.
Artişti din toată lumea, dar şi milioane de fani comemorează astăzi moartea Regelui Pop, iar reţelele de socializare sunt pline de mesaje trimise cu această ocazie deloc fericită.

La Toya Jackson, sora lui Michael, a trimis un astăzi un mesaj pe Twitter, în care îşi exprimă regretul pentru cele întâmplate pe data de 25 iunie a anului 2009.

"Astăzi se împlinesc trei ani (de la moartea lui Michael Jackson, n.r.) şi mă întristează faptul că am pierdut un artist de legendă. Lăcomia şi doar lăcomia a fost cauza morţii sale. Michael, te iubim!", spune La Toya în mesajul ei.

Moartea starului american este comemorată şi de numeroase televiziuni din toată lumea. Astfel, postul de televiziune ARTE a dedicat ziua de duminică "regelui muzicii pop" cu un program special de 12 ore, care a culminat cu difuzarea în prime time a unui reportaj despre culisele show-ului "Michael Jackson, The Immortal World Tour", în timp ce publicaţia franceză "Le Figaro" a postat luni pe site-ul ei un articol care a făcut o prezentare succintă a videoclipurilor legendă din cariera megastarului.

1 comment:

Al said...

nu prind acest post tv, dar ce frumos program au avut, mi-ar fi placut sa vad si eu acel reportaj de la Immortal tour

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...