Thursday, July 26, 2012

Janet Jackson ar fi PĂLMUIT-O pe Paris, fiica lui Michael Jackson


Cântăreaţa Janet Jackson a pălmuit-o pe nepoata ei Paris Jackson şi a insultat-o, spunându-i că este "o nemernică mică şi răsfăţată", în timpul unei altercaţii ce a avut loc luni seară, în reşedinţa pe care mama ei Katherine o deţine în oraşul Calabasas din California, informează femalefirst.co.uk.
Randy, Jermaine şi Janet Jackson - trei dintre fraţii lui Michael Jackson - au sosit la reşedinţa mamei lor din Calabasas, cu scopul de a-i lua cu ei pe cei trei copii ai megastarului - Prince Michael, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani - pentru a-i duce la bunica lor, în Arizona, unde aceasta se odihneşte de câteva zile în casa unuia dintre copiii ei.
Cei trei copii nu au fost de acord cu decizia familiei, fapt care a determinat-o pe Janet să o pălmuiască pe Paris şi să îi spună, potrivit site-ului TMZ.com, că este "o nemernică mică şi răsfăţată".
Paris a reacţionat imediat şi i-a strigat mătuşii sale: "Aceasta este casa noastră, nu casa familiei Jackson. Ieşi naibii afară!".
Trent Jackson, unul dintre verişorii lui Michael Jackson, care avea grijă de cei trei copii în timp ce Katherine se afla în Arizona, a avut la rândul lui o altercaţie cu Jermaine şi Randy. Potrivit presei americane, Trent l-a imobilizat la un moment dat pe Randy, prinzându-l de cap, şi apoi l-a lovit cu pumnul în gură pe Jermaine.
Paris Jackson a mărturisit, într-un mesaj postat ulterior pe Twitter, că în casa în care locuieşte s-au întâmplat multe lucruri. "Mulţi oameni au spus că m-am «schimbat». Vreau să îmi cer iertare pentru atitudinea mea. Pur şi simplu se întâmplă foarte multe lucruri pe aici. Vă promit că ego-ul meu a dispărut", a scris aceasta.
Presa americană spune că, după acel incident, cei trei copii ai starului au decis să întărească sistemul de securitate, întrucât Trent îşi face griji în legătură cu siguranţa lor.
Săptămâna trecută, Paris Jackson, în vârstă de 14 ani, s-a certat în mod public cu unchiul ei Randy, după ce acesta şi alţi fraţi ai lui au spus că mama lor, Katherine, a suferit un "mini-accident vascular cerebral". Ei au făcut această dezvăluire într-o scrisoare publică adresată lui John Branca şi John McClain, executorii testamentului lui Michael Jackson.
Scrisoarea a fost semnată de Tito, Randy, Janet, Jermaine şi Rebbie şi susţinea că Branca şi McClain au prezentat familiei Jackson un testament falsificat al fratelui lor celebru, iar acţiunile lor au dăunat stării de sănătate a mamei sale Katherine.
Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a respins însă aceste afirmaţii, prin mesaje postate pe Twitter. "Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine".
Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.
Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.
Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

4 comments:

Unknown said...

nu stiu unde vad astia ca a palmuit-o....oricum, i-a zis bine Paris...bravoooo...se lupta asta mica cu toti vulturii:))fata lui tata

bRETT bARNES SCRIA SI EL pe twitter ca e necajit de ce se intampla

Al said...

am vazut si eu filmuletul si nu se vede ca i-a dat vreo palma, intr-adevar, dar nu ma asteptam ca Janet sa-i vb asa, mai ales ca zice mereu ca tine ff mult la ei, probabil nu totul e ceea ce pare a fi :(
dc Branca are vreo vina,a tunci e bine ca fratii lupta imp lui, vad insa ca Jackie, Marlon si Rebbie isi vad de ale lor, n ma asteptam ca Tito sa fie implicat, mi se parea o fire mai impaciuitoare

Al said...

nu ma asteptam ca Janet sa fie unul din vulturi , pffffff :((, nici Tito

Al said...

pardon, LaToya, nu Rebbie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...