Thursday, July 19, 2012

Testamentul lui Michael Jackson este fals!

O mare parte din familia lui Michael Jackson este convinsa ca executorii testamentari au modificat dispozitiile lasate de cantaret.




Janet, Rebbie, Tito, Randy si Jermaine Jackson s-au decis sa actioneze, fiind de parere ca cineva incearca sa profite dupa moartea lui Michael. Intr-o scrisoare de aproape cinci pagini, obtinuta de site-ul Celebuzz, cei cinci ii ataca violent pe John Branca si John McClain, executorii testamentari ai cantaretului mort in 2009.



Ca sa-si dovedeasca spusele, cei cinci enumera cateva fapte. Michael le-ar fi spus cu cateva luni inainte de moarte ca nu are incredere in executorii testamentari si ca nu vrea ca acestia sa aiba vreo legatura cu viata si bunurile lui. In plus, pe testamentul prezentat familiei de Branca si McClain nu apare nicaieri semnatura cantaretului.



Ceea ce familia mai reproseaza celor doi este ca i-au furat pe cei trei copii si pe mama lui Michael, marind procentul cuvenit executorilor testamentari, si ca au gestionat prost proiectele prevazute in testament.



Ramane de vazut ce cred Jackie, Marlon si LaToya, ceilalti trei frati care nu au semnat scrisoarea.



Imaginea lui Michael Jackson aduce inca foarte multi bani



Imaginea cantaretului Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, continua sa genereze foarte multi bani, gratie executorilor testamentului "regelui muzicii pop", care au incheiat contracte noi cu Pepsi, Sony, Cirque du Soleil, Ubisoft si producatori de la Hollywood.



Potrivit fondului care administreaza averea starului, contractul cu Pepsi este primul contract de publicitate semnat dupa moartea cantaretului. El a fost incheiat pentru a profita cat mai mult de isteria generala asteptata pentru 18 septembrie, cand grupul Sony va sarbatori, cu mare pompa, implinirea a 25 de ani de la lansarea celebrului album "Bad". Fondul a pus deja in vanzare, inclusiv pe site-ul oficial al lui Michael Jackson, pe care il administreaza, o intreaga gama de produse cu preturi intre cinci si 300 de euro.



Printre acestea se regasesc un single pe vinil si un geamantan si un tricou inspirat din videoclipul "Bad", trei CD-uri, casete demo inedite si DVD-ul legendarului concert pe care starul american l-a sustinut pe stadionul Wembley din Londra in 1988.





John Branca si John McClain trebuie de acum sa demonstreze ca sunt capabili sa il transforme pe Michael Jackson intr-un mort la fel de rentabil ca Elvis Presley. Pana acum, gestiunea lor este mai degraba aplaudata de comunitatea financiara americana. Ei si-au inceput munca prin reducerea datoriilor lasate de cantaret, estimate intre 300 si 500 de milioane de dolari. Pentru acest lucru, Branca si McClain au renegociat datoria de 300 de milioane de dolari pe care starul o avea fata de grupul Sony, in schimbul a 50% din catalogul muzical al acestuia.



Ei au achitat si ipoteca de patru milioane de dolari pusa pe casa familiei sale din Encino, in California, si au platit 35 de milioane de dolari companiei AEG care urma sa organizeze ultimul turneu al lui Michael Jackson. In noiembrie 2011, Branca si McClain au decis sa faca parte din grupul care a rascumparat casa de discuri EMI pentru 2,2 miliarde de dolari, fapt care, pe termen lung, se va dovedi mai mult ca sigur o noua sursa de profituri.



Sursa: libertatea.ro

1 comment:

Al said...

pe bune dc stii ce sa mai crezi, e tot o ametela, tot o neincredere, asa va fi mereu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...