Monday, September 10, 2012

Prince Jackson sufera de vitiligo


Prince Jackson, primul nascut al megastarului Michael Jackson, sufera, se pare, de aceeasi boalacare l-a impins pe tatal sau la nenumarate operatii estetice. Dovada se regaseste intr-o fotografie a tanarului de 16 ani, in care se vede cu ochiul liber ca acesta a inceput deja sa se transforme.

Schimbarea culorii pielii lui Michael Jackson a fost unul dintre cele mai controversate subiecte legate de viata megastarului. Din pustiul de culoare care facea furori cu Jackson Five, Michael s-a transformat treptat intr-un barbat cu pielea alba ca laptele. Multi au spus ca a facut operatii de transplant, altii ca a apelat la tratamente mai mult sau mai putin conventionale pentru a-si albi pielea si a deveni, astfel, mai atragator, sau chiar ca a facut-o pentru ca se rusina cu originile sale afro-americane. Adevarul era insa unul mult mai crud decat atat: Michael Jackson suferea de vitiligo, boala de piele care se manifesta prin aparitia de pete albe pe suprafata pielii. Iar acum se pare ca boala s-a transmis genetic la fiul cel mare al lui Michael, Prince.

Cazul lui Michael Jackson a fost unul dintre cele mai grave de vitiligo, potrivit dermatologului starului pop. Spre deosebire de majoritatea bolnavilor, la care depigmentarea pielii apare doar in anumite portiuni de pe corp, la Michael a fost o afectiune generalizata. De aceea si numeroasele operatii estetice la care sa supus Michael Jackson, disperat ca ar putea aparea ca un monstru in fata fanilor care il adulau.

2 comments:

Al said...

te doare capul de formularile astea, auzi, de aceea si-a facut el ´´numeroase operatii estetice´´ :)))))))))
sa inteleg si eu : de ce sau mai bne zis cum l-ar fi ajutat pe Michael operatiile estetice in lupta contra vitiligo? isi opera portiuni din corp ca sa ascunda petele albe sau ce? :))))))))
se trag niste concluzii de lesini, n-are nici o treaba vitiligo cu op estetice pe care si le-a facut el, si care nu sunt numeroase, in fine

Ion Pana said...

VITILIGO SE VINDECA DOAR CU PLANTE, tratamentul dureaza 24 de ore [un atac ] dupa 3 zile se coloreaza toata pielea alba in rosu intens, apoi urmeaza o perioada pentru pigmentare de aproximativ 21 de zile. Totul se petrece inte-un mediu cu restrictii la anumite lichide hrna si vicii. Vitiligo nu recidiveaza. Solicit ajutorul tuturor suferinzilor sa ma ajute sa brevetez,, VINDECAREA BOLII NUMITA VITILIGO SI NUNUMAI", observati ca sunt singurul care intentioneaza sa breveteze vindecarea. Pentru ca nu sunt medic mi s-a interzis sa vindec . In vara anului 1989 am vindecat unicul caz intalnit , pana de curand am crezut ca voi sunteti raritati . Internetul m-a ingrozit cand am constatat ca sunteti milioane iar eu am decis sa colaborez cu voi pentru a reusii sa brevetez vindecarea Incetati cu operatiile exista plantele salvatoare Ion Pana str. principala nr.20 satul Merisani, comuna Dobroteti judetul Teleorman Romania , doar in limba romana putem comunica ATENTIE! medicii nu vor incuraja vindecarea , raman fara pacienti, deci nu te consulta cu medici care pana acum au brevetat numeroase tratamente fara rezultate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...