Sunday, August 14, 2011

Ce au făcut Liz Taylor, Michael Jackson şi Marlon Brando a doua zi după atentatele din 11 septembrie

Elizabeth Taylor, Michael Jackson şi Marlon Brando au fugit din New York a doua zi după atentatele de la 11 septembrie 2001, la bordul unui automobil închiriat pe care l-au condus ei înşişi până în statul Ohio, într-o călătorie care are toate şansele să intre în legendele de la Hollywood.
Ce au făcut Liz Taylor, Michael Jackson şi Marlon Brando a doua zi după atentatele din 11 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Trei dintre cele mai mari vedete ale lumii - Elizabeth Taylor, Michael Jackson şi Marlon Brando - au părăsit New York-ul a doua zi după atacurile teroriste de la 11 septembrie şi au străbătut împreună, într-un automobil închiriat, peste 800 de kilometri, până în statul Ohio.
Temându-se de un nou atentat, cele trei vedete au vrut să se refugieze mai întâi în New Jersey, a declarat unul dintre foştii asistenţi ai cântăreţului Michael Jackson.
Din New Jersey, ei s-au îmbarcat într-o veritabilă "odisee" de peste 800 de kilometri de-a latul Americii - cu Marlon Brando şi Michael Jackson la volan şi oprind doar pentru a cumpăra alimente din restaurantele Burger King şi KFC -, până când au ajuns într-o destinaţie misterioasă din statul Ohio.
Aceste informaţii, publicate în numărul din această lună al revistei Vanity Fair, au toate şansele să intre în legendele de la Hollywood şi chiar să devină scenariul unui film.
Potrivit acestei publicaţii, Liz Taylor şi Marlon Brando se aflau la New York în acea perioadă din 2001, pentru a asista la concertul pe care Michael Jackson l-a susţinut la Madison Square Garden în seara de 10 septembrie.
A doua zi, auzind că celebrele turnuri gemene din New York s-au prăbuşit în urma unui atac terorist, Michael Jackson "a ţipat la toată lumea din holul hotelului unde era cazat" şi i-a îndemnat pe toţi din anturajul său, inclusiv pe Marlon Brando, să părăsească imediat oraşul.
Jackson şi Brando au întâmpinat anumite dificultăţi în a părăsi garajul hotelului, deoarece fanii lor "ciocăneau în geamurile automobilului, salutându-i, ţipând şi urmărindu-i pe stradă".
În acest timp, Liz Taylor era cazată într-un alt hotel, situat în apropiere. Fostul angajat al megastarului susţine că Michael a fost acela care "şi-a condus prietenii către un refugiu temporar şi sigur" din New Jersey, înainte ca cele trei mari vedete de la Hollywood să pornească spre Ohio.
Se spune că Marlon Brando i-a enervat pe ceilalţi doi parteneri de călătorie cerându-le să oprească la fiecare restaurant KFC şi Burger King care le ieşea în faţă.
O altă versiune a acestei poveşti susţine teza potrivit căreia Michael Jackson ar fi încercat să o scoată pe Liz Taylor din New York, însă celebra actriţa americană nu avea o sănătate care să-i permită să călătorească cu avionul în acel moment.
Actorul Corey Feldman, un bun prieten al megastarului şi care a asistat la acel concert susţinut de Michael Jackson la Madison Square Garden, a declarat: "Îmi amintesc că Michael voia să o scoată pe Elizabeth din oraş. A căutat la început un avion particular cu care să plece de acolo".
Aceste informaţii sunt însă infirmate de un fost asistent al actriţei Liz Taylor: "Elizabeth a rămas acolo. S-a dus la biserică şi s-a rugat, iar apoi a mers la un refugiu pentru a vorbi cu oamenii care nu au putut să mai ajungă la casele lor sau care au fost acolo pentru a alcătui listele cu cei dispăruţi".
"S-a dus şi la Ground Zero. În cele din urmă, aeroporturile au fost redeschise iar ea a putut să meargă acasă la Los Angeles", a adăugat aceeaşi sursă.
Elizabeth Taylor a murit în luna martie, la Los Angeles, la vârsta de 79 de ani. Presupuşii ei tovarăşi de călătorie sunt şi ei decedaţi. Marlon Brando a murit în 2004, la vârsta de 80 de ani, iar Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în iunie 2009.

4 comments:

Anonymous said...

pe masura ce timpul trece, tot mai avem de aflat o gramada de lucruri despre MJ...mereu s a dovedit a fi un om dintr o bucata si mai ales interesat de soarta celorlalti sau macar a celor din jurul sau... asta e MJ, acesta este eroul a milioane si milioane de inimi.De fiecare data cand vom citi despre el , vom trai acelasi si etern sentiment de durere , de parere de rau, si de iubire nemarginita..

Imi place blogul acesta, ma bucur si multumesc ca mai invitat
Ioana Gheorghe de pe My inspiration
Zuza(aici)

miha said...

bine ai venit, scumpa..,ai dreptate..
inca mai avem multe aflat..si ne tot minunam
poti sa ne spui si cum te cheama..este optiunea,,name" MAI JOS DE CASUTA CU COMENTARII

Eillidh said...
This comment has been removed by the author.
Al said...

imi amintesc povestea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...