Monday, August 29, 2011

´´Pentru tine ´´- La multi ani, MJ!

Cand stelele au coborat peste chipul tau cald si duios, ti-au daruit din splendoarea, lumina, magia si eternitatea lor. Ramai un adevar vesnic al inimilor in care te-ai cuibarit ca sa ceri adapost, stiind ca vei fi in siguranta. Suntem o patura calda ce te acopera in noptile insingurate, fara luna protectoare, fara stele stralucitoare, fara luceafar prevestitor de fericire. Esti pansament si forta de nestapanit atunci cand mintile si sufletele se afla in impas, esti balsam al cuvantului, esti locul unde stim sa evadam pentru ca acolo gasim rauri proaspete, pasari libere, paduri de smarald, ne regasim oameni renascuti, evident mai fericiti si mai bogati, esti oaza de liniste in furtuna din noi, ne temperezi mereu cu zambetul lin pe care Dumnezeu ti l-a desenat pe chip pentru noi, pentru tine. Esti vis de libertate in chingile societatii, cu strigatul melodios stii sa rupi bariere care ne tin departe intr-o viata prea scurta ca sa lasam fericirea sa ne scape printre degete.
Te regasim, curajosi, la trecerea dintre anotimpuri, un sfarsit de vara melancolic, pictat in culori pastelate, cu acele curcubee blajine ca si tine, o vara care iti scrie in nisipul cald cuvinte de dor, cu marea inspumata care iti aduce visele la mal ca sa le atingi putin inainte sa zboare pe aripile cerului nesfarsit. Si un inceput de toamna aramiu care poarta cununa unor sentimente parfumate, urcate in calesti aurite si plimbate pe eternul drum al iubirii. Esti dulce si proaspat ca toamna, vanturi calde iti sufla la ureche ca te privim, te protejam, te visam si te iubim in culorile tari ale toamnei: rosu ca focul, galben ca floarea-soarelui, caramiziu ca frunzele. Vara si toamna se inclina ca sa le acorzi onoarea dansului intr-un cadru idilic, pastelat si melancolic, parfumat si romantic, dansul care anunta, cu pasi abia auziti, un sfarsit urmat de un inceput, un sfarsit si un inceput, mereu.

7 comments:

Unknown said...

lumea lui.. a tuturor anotimpurilor, in toata splendoarea ..fiecare cu mireasma lui.acolo unde si vantul bate cu un rost, unde tonurile sunt pastelate...frumoase ganduri, Ali, Michael ne da aripi, fara sa stim...un singur om care sa le cuprinda pe toate...mare om

pup ... multumim,Ali

multumim, Michael, pentru ca esti inspiratie

Al said...

e un vis intens, asa este el, te face sa te asezi la masa si sa incepi sa-ti asterni gandurile, ceea ce simti, cateodata mi se pare prea simplu :), cred ca e ´´vina ´´ lui :))
forever Michael, ne lipsesti

Al said...

´´acolo unde si vantul bate cu un rost´´ - asa de frumos ai spus

Anonymous said...

frumos tribut,Miky! el ne-a dezvaluit o alta lume.ne face sa visam si sa luptam pentru ce conteaza.un om de valoarea lui sufleteasca merita apreciat si iubit asa cum e.singurul om si artist care a reusit sa produca schimbari puternice asupra sentimentelor si gandirii altora si noua.love you more!

Al said...

ma bucur ca iti place, Bee, si e adevarat ce ai spus, schimbari majore pe care altii nu le vor insufla nici intr-o mie de ani :)

Unknown said...

DA, E F FRUMOS..Alinuta noastra CHIAr asa face..se asaza la masa si isi asterne gandurile...
chiar de esti obosit, chiar daca esti suparat..el stie sa te binedispuna..asa, de exemmplu, video acela ,,california raisins":))

pup, fatucilor..maine..la munca..eu

Unknown said...

am gasit asta la spam..scuze, Ali, ca il pun abia acum


asa este ne da aripi si ne da sperante ...l-am apreciat pe omul acesta si il voi aprecia mereu pentru ca a avut si va avea puterea de a scoate la iveala ce este mai frumos si mai curat din om chiar si pret de cateva momente ...este un dar unic zic eu ...asa ii lasa Dumnezeu pe un unii sa raspandeasca lumina si bucurie in jurul lor pup fetele si ma bucur sa va "vad" asa macar din cateva randuri
By Ariona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...